Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Vožnja na delo z električnim skirojem

10. januar 2019 09.28.37 CET

Vemo, da je hladno. Vemo, da je tudi zima. Vemo, da sneži bolj kot spomladi. Kdo bi rekel? Toda ni razloga, da bi sedel za volan in postal del strašnih in težkih prometnih zastojev. Verjemite nam, da se lahko izognete stresu v prometu. Še posebej zato, ker vam ponujamo alternativni način prevoza, kot je električni skiro.


Priporočamo vam električni skiro Cherokee, idealen za vožnjo po mestu. LED-luči, dobro oblikovane ročke, posebna prednja svetilka in zaslon naredijo ta model poseben. Velika 8,5-palčna kolesa omogočajo udobno vožnjo, zadnja kolutna zavora pa vas varno. Tehnične specifikacije so združene z dobro oblikovno rešitvijo tako, da lahko z enim polnjenjem dosežete 15-20 km z baterijo 7,5 Ah. To bo več kot dovolj za vožnjo po mestu. V primeru izpraznitve baterije uporabite običajno vtičnico za polnjenje e-skiroja. Električni skiro je okolju prijazen in varen ter je cenovno ugoden alternativni način prevoza. Električni motor z močjo 250 W zagotavlja največjo hitrost 25 km / h, ki jo doseže v samo nekaj sekundah.


Xplorer električni skuterji so zložljivi, tako tudi Cherokee, kar omogoča enostavno prenašanje. Ne samo, da ga lahko enostavno prenašate v pisarno, temveč ga lahko nosite tudi s seboj na vožnjo z javnim prevozom. Prav tako ga lahko nosite s seboj na vlak, če živite v predmestjih ali drugje.


Večinoma imamo radi električne skuterje, ker se z njimi izogibamo vsem prometnim stresom in v službopridemo zelo sproščeno. Verjemite nam, da tudi ponedeljki ne izgledajo tako stresno.