Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Xplorer Bluetooth slušalke

13. februar 2019 10.06.12 CET

Želite trenirati, medtem ko uživate v vaši najljubši glasbi, ki vas bolj motivira? To lahko storite z Xplorer Bluetooth slušalkami, s katerimi postane trening kos pogače, rezultati pa bodo boljši kot prej. In če jih združite z treningom na našem IE 500 trenažerju, ne boste imeli boljšega treninga od tega.


V naši ponudbi lahko izbirate med tremi vrstami slušalk, BQ40, BQ50 in BQ70. Če jih želite zagnati, držite gumb na sredini 5 sekund. Nato so pripravljeni za povezavo z mobilnim telefonom. Na mobilnem telefonu vklopite Bluetooth in to je to. Pripravljeno za uporabo.


BQ40 so za uho, vendar niso, kot so BQ 50 in BQ 70. Če me vprašate, so veliko bolj udobne za daljšo uporabo. Velikost gonilnika 10 mm in impedanca 32 Ohmov zagotavljata zelo dobro kakovost zvoka. BQ 40 ima tudi vgrajen mikrofon za prostoročne klice in glasovne ukaze. Baterija traja 4 ure poslušanja glasbe pri največji glasnosti, ki je odlična za tako majhen pripomoček. Baterija se polni približno 2 uri.


BQ 50 so slušalke za v uho, kar pomeni, da vstopajo v ušesni kanal, zaradi česar so bolj stabilne (med treningom / vadbo, ne padajo). 10 mm gonilnik in 32-ohmska impedanca zagotavljata odlično kakovost zvoka s frekvenčnim območjem od 20-20000Hz. Druga prednost teh slušalk je mikrofon, ki omogoča prostoročno uporabo in glasovne ukaze. Poleg vsega pa so Xplorer BQ 50 zelo vzdržljiva, v stanju pripravljenosti vzdržijo do 140 ur, telefonske klice 5 ur in poslušanje glasbe pri max. 4 ure. Čas polnjenja je približno 2 uri. Če vas motijo prepletene žice, z BQ 50 ni teh težav. Zelo kratka žica povezuje le levo in desno slušalko in jo lahko zaradi magnetov nosite kot ogrlico, ko jih ne uporabljate.


BQ 70 slušalke ne gredo v sluhovod in imajo zelo privlačno rdeče-sivo zasnovo. Imajo vgrajene magnete, tako da jih lahko nosite kot ogrlico, medtem ko jih ne uporabljate. BQ 70 so zelo enostavne za predvajanje, samo ločite jih in to je to. Slušalke imajo silikonske nosilce za ušesa, zaradi česar se dobro prilegajo vašemu ušesu in ne izpadajo niti med najbolj intenzivnimi fizičnimi aktivnostmi ne. Njihova baterija traja do 4,5 ure.


Vsi trije modeli Xplorer Bluetooth slušalk so odlični za šport. Od vas je odvisno, kateri model boste izbrali.