Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem
hover board

Ali želite praktičen in hkrati trendovski prevoz po mestu, ali mogoče nov način zabave v vašem vrtu ali parku? Vas zanima kako je drseti ali surfati po tleh? Verjetno ste vedno sanjali o tem, da bi lebdeli namesto hodili. Do sedaj ste že zagotovo slišali ali videli Balance scooter inovativno in pametno desko, za katero mnogi menijo, da je prihodnost prevoza. Enostavna za uporabo in varna v vseh svojih karakteristikah vam omogoča, da jo uporabljate brez kakršnih koli skrbi.

Balance scooter predstavlja najnovejše prevozno sredstvo. To je moderna različica klasičnega Segway-ja. Deluje na podobni osnovi, s to razliko, da nima ročke, zato so roke proste. Na prvi pogled se ne boste počutili dovolj samozavestne za uporabo tega električnega skuterja, z malo prakse pa se boste nanj zelo hitro privadili in spoznali, da je upravljanje z njim resnično zelo enostavno.

Lastnosti ravnotežnostnega skuterja Xplorer Board

Balance Scooter ima edinstven vztrajnostni sistem in poseben algoritem, ki ustvarja temelje njegove ravnotežne funkcije. Zahvaljujoč temu se uporablja gravitacija telesa kot kontrola gibanja tega high-tech prevoznega sredstva, vključujoč pospeševanje, zaustavljanje in zaviranje. To se enostavno doseže z nagibanjem telesa naprej in nazaj. V glavnem je vožnja z desko podobna vožnji s kolesom, samo da je bolj zabavna.

Xplorer bord balance scooter ima Samsung litij-ionsko baterijo, ki ima daljšo življenjsko dobo kot ostale litij baterije. Za razliko od ostalih poceni baterij je negorljiva, kar zagotavlja dodatno varnost. Čas polnjenja je zelo kratek za baterijo take kapacitete. Baterija se napolni v samo 1-2 urah.

Xplorer board doseže hitrost do 15 km/h z močjo motorja 350w*2. Maksimalna teža uporabnika je vse do 120 kg. Maksimalen domet je 15-20 km in je seveda odvisen od teže uporabnika in podlage na kateri se vozi. Največji naklon, ki ga deska prenese je 15 stopinj.

Dodatno zabavo omogoča možnost sinhronizacije z bluetooth-om povezavo na katero koli napravo, tako da se lahko vozite s poslušanjem vaše najljubše glasbe. Vse to lahko dodatno začinite s pravim malim light-showom, ki ga omogočajo vgrajena LED svetila.

Upoštevajoč, da je balance scooter prihodnost prevoza, vam svetujemo, da si ga kupite čim prej! Izkoristite popust v prednaročilu in se prvi v mestu prevažajte na tem čudu  tehnologije! Zabavno in hkrati koristno