Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Xplorer Dash Cam Q2

21. januar 2019 09.13.51 CET

Zgodba o armaturnih kamerah se je začela v Ameriki in Rusiji, kjer so vozniki postavili kamere v avtomobile za snemanje potovanja z avtomobilom. Bilo je primerov, ko so se ljudje metali pred avtomobile, da bi dobili odškodnino zaradi nesreče. Da bi obvarovali voznike iz takšnih situacij, so se odločili, da je najboljša poteza snemanje celotne vožnje z avtomobili.


Xplorer dash camera Q2 je odlična kamera z ločljivostjo 1920 × 1080 FHD, ki ima tudi vgrajen G-senzor. 2,4-palčni zaslon LCD je enostaven za uporabo med vožnjo in je enostaven za uporabo in namestitev. Z ločljivostjo snemanja v polni visoki ločljivosti lahko v primeru prometne nesreče zlahka preberete številske tablice in druge podobne informacije.


Dash Camera je namenjen vsem, ki se želijo izogniti morebitnim nevšečnostim med vožnjo. Zaradi hitrega načina življenja je na žalost vedno več avtomobilskih nesreč. Če želite imeti varnejšo vožnjo in želite zabeležiti vsak trenutek vašega potovanja, je Xplorer Dash kamera prava izbira za vas. In ne skrbite, uporaba fotoaparata v avtu je dovoljena, dokler je ne objavite povsod.