Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Xplorer Xcalibur

25. februar 2019 14.54.56 CET

Pozdravljeni vsi, kaj bo dobrega danes? Iščete zabavne igre in dogodivščine, ki jih lahko uživate po ugodni ceni? Ne išči več, danes vam predstavljamo Xplorer Xcalibur, AR gun. Kaj je AR konzola? To je konzola z razširjeno resničnostjo, ki, kot pravi njeno ime, razširi vašo realnost. Z Xcalibur boste lahko uživali več kot 20 različnih iger z eno samo aplikacijo in najboljši del? Stane manj kot 11 eurov. Tako je ja, prav ste slišali prav. Torej, kako deluje?


Preden začnete, morate v pištolo vstaviti 3 x AA baterije. Nato morate prenesti aplikacijo Super AR in vklopiti Bluetooth na pametnem telefonu. Telefon se bo samodejno povezal s pištolo. Ko je priključen, ga položite na držalo telefona na pištolo in začnite novo igro. V aplikaciji izberite med 20 različnimi igrami. Tukaj bomo izbrali strmoglavljenje letal. Vidite lahko, kako izgleda. Zabavno. Ali ne? Najboljši del, lahko postavite igro v svojem okolju, da bo bolj resnična.


Tukaj ste, vse je pripravljeno. Pustili vas bomo, da uživate v igri.