Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Xplorer Harley - električni skuter

17. december 2018 10.43.47 CET

Koliko vprašanj smo imeli, ko smo dobili električne skuterje. Glede na to, da ste dolgo čakali, ponosno predstavljamo pravo električno zver iz prihodnjega Xplorer sveta, s katere ne boste mogli umakniti svoje roke.


Xplorer Harley električni skuter, s katerim boste postali prva faca na ulici. Trdna in stabilna konstrukcija s čudovito moč motorja 1200W, bo naredilo vaše naslednje potovanje varno in nepozabno doživetje. Pospeši do 40 km / h, idealna rešitev za vožnjo po mestu in tudi za izlete v okolico. Zahvaljujoč široki pnevmatiki, Harley teče gladko na vseh poteh. Eno polnjenje bo dovolj za 35-40 km avanturo in uživanja v vožnji.


Z Xplorer električnimi skuterji je končno napočil čas, da pozabiš na tradicionalne načine prevoza. Zakaj bi sedel za avtomobilskim volanom in se živciral? Ni potrebe. Pridite do enega od naših električnih skuterjev in uživajte v lagodni vožnji z dozo adrenalina, nikoli več ga ne boš želel spustiti iz rok.


Presekaj rutino, pobegni iz dolgočasja in izberi novo obliko prevoza z Xplorer Harley električnim skuterjem.