Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Obstaja več načinov za povečanje srčnega utripa in porabo kalorij brez običajne kardio opreme. Vsakdo lahko odide ven in premakne svoje telo, ne da bi bil odvisen od dragih strojev. Tek, hoja, skakanje ali celo tek na kraju samem so lahko enako učinkoviti kot uporaba tipične kardio opreme. Ključno je najti nekaj, kar vam je všeč, in biti dosleden v svojih prizadevanjih.


Eden od odličnih načinov za povečanje srčnega utripa in kardiovaskularne vadbe je uporaba enega najpreprostejših in najosnovnejših delov opreme, skakalne vrvi. Skakanje je zabaven in učinkovit način za zategovanje telesa in povečanje ravni energije. Če ste nekdo, ki rad telovadi doma in iščete načine za vadbo brez kardio opreme, je preprosto skakalna vrv popoln dodatek k vaši domači telovadnici.


8 razlogov, zakaj v življenju potrebujete preskakovanje vrvi


1. To je odlična oblika vadbe, ki je zabavna, enostavna za izvedbo in zelo poceni.


2. To je vaja za celo telo, ki dela noge, roke, trebušne mišice, srce in um. To je vaja za toniranje celotnega telesa, ki ne le pospeši delo srca, ampak tudi poveča celoten mišični tonus in postavo.


3. Ne toliko vpliv na kolena kot tek.


4. Izboljša koordinacijo, koncentracijo, okretnost in osredotočenost. Ni lahko združiti ritma in časa, še posebej, če poskušate naprednejše poteze, na primer preskočite ali naredite korak dlje in dvakrat podčrtajte


5. Skakalna vrv je popolnoma prenosna, zato jo lahko nosite kjer koli. Z lahkoto se prilega v vaš kovček ali torbo.


6. Ne zavzame prostora v vaši domači telovadnici.


7. So poceni in se jih niti ne da primerjati s ceno tipičnega kosa kardio opreme. Od 10 do 50 dolarjev lahko najdete odlično skakalno vrv, ki vam bo trajala večno.


8. Zabavni so! Lahko spremenite skoke, izzovete sebe, si omislite igre in skočite v glasbo.


Skoke lahko vključite v svojo vadbo na različne načine. Lahko skočite za določen čas, nastavite določeno količino skokov ali celo dodate preskakovanje vrvi med vajami.




Xplorer vam ponuja tekaško stezo Xplorer New YorkTa cenovno ugoden in lahek stroj lahko enostavno zložite in shranite pod posteljo ter ga je zelo enostavno premikati. Enostavna in varna vadba vam bo dala užitek pri teku in vrhunski vadbi doma ali v pisarni. Tekalna steza Xplorer New York ima aplikacijo EQiSports, s katero lahko spremljate svoj napredek, in zvočnik Bluetooth. Računalnik LCD pred sledilno vrstico spremlja: hitrost, porabo kalorij, razdaljo, čas.


Lahko ga naročite takoj pri našem partnerju mimovrste.com s klikom TUKAJ!