Z uporabo piškotkov xplorerlife.si zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljevanjem pregleda internetne strani xplorerlife se strinjate z uporabo piškotkov. Za nadaljnji pregleda in uporabo internetne strani xplorerlife kliknite na gumb "Razumem"
Razumem

Če tečete le 30 minut na dan, lahko v enem mesecu porabite do 9000 kalorij!


Mnogi moški začnejo teči, misleč, da so začeli kuriti kalorije. Toda naslednji dan, ko trpijo za občutljivimi nogami, bolečimi koleni, napetimi mišicami, bolečimi tetivami in razdraženimi vezmi, mnogi fantje obupajo, ker se zdi, da jih je bolelo namesto v telovadnici. Zakaj bi nadaljevali z nečim, kar vodi v teden dni v bolečih mišicah? Obstajajo rešitve.


Kako neboleče začeti tekaški režim


Kot veste, je korak za korakom težko za vaše telo, če niste nabrali kilometrov. Ključ do začetka tekaške rutine je, da začnete počasi! Ta počasen preboj v tekaško rutino je nova različica klasičnega programa, ki so ga razvili srednješolski trenerji, ki so svoje športnike pripeljali v formo po dolgem, lenušnem poletju. Ta rutina z nizko bolečino in povečanim pridobivanjem bo zmanjšala verjetnost zastojev golenice, stranskih šivov in vnetih mišic.


 


Cilj: Brez bolečin teči 30 minut neprekinjeno, mesec dni od danes.


Rezultat: Če tečete šest milj na uro, boste v treh miljah porabili približno 300 kalorij! Mesec vsakodnevnega tekaškega treninga bo porabil do 9000 kalorij!


Načrt: Poiščite udobno pot in si 30 minut na dan namenite za tek.


1. dan: Zelo preprosto. Teči eno minuto, naslednjih 29 hodi.

2. dan: Zelo preprosto. Tecite dve minuti, hodite naslednjih 28.

3. dan: Zelo preprosto. Tecite tri minute, hodite naslednjih 27 ... itd.

 


Vsak dan povečajte čas teka za samo eno minuto. Čeprav morda mislite, da v zgodnjih fazah nič ne uspete, se sprostite - zgradite trdne temelje za odlično tekaško rutino. Že po 10 dneh boste pretekli kilometer; po 20 dneh, dve milji. Ne pozabite, da med hojo še vedno porabljate kalorije!


Na pol poti: Če tečete s hitrostjo 10 km / h, boste do 15. dneva porabili 150 kalorij in dodatnih 75 kalorij na poti. Čeprav ste morda šele na pol poti do cilja, še vedno porabite 225 kalorij na 30-minutno vadbo!

Po 30 dneh boste dosledno pretekli približno tri milje in porabili približno 300 kalorij na vadbo. Po tem mesecu izgradnje trdnih temeljev za tek bosta vaš um in telo bolj primerna za tek na še večje razdalje. Ko porabite kalorije, boste morda celo ugotovili, da radi tečete!


Začnite danes!


Xplorer vam ponuja tekaško stezo Xplorer New York. Ta cenovno ugoden in lahek stroj lahko enostavno zložite in shranite pod posteljo ter ga je zelo enostavno premikati. Enostavna in varna vadba vam bo dala užitek pri teku in vrhunski vadbi doma ali v pisarni. Tekalna steza Xplorer New York ima aplikacijo EQiSports, s katero lahko spremljate svoj napredek, in zvočnik Bluetooth. Računalnik LCD pred sledilno vrstico spremlja: hitrost, porabo kalorij, razdaljo, čas.


Lahko ga naročite takoj pri našem partnerju mimovrste.com s klikom TUKAJ!